Hälsa

Massage Akuten

 

 

 

 

 

Mobil: 076-8074700

 

Klassisk massage

Medisinsk Massage

Idrotts Massage

Kinesiolog

 

Massage

Jag anpassar varje behandling till dina behov. Vid varje enskilt tillfälle kommer vi överens om en massage som passar just dig.

Genom att ge sig själv en professionell behandling minskar man trötthet, värk i rygg och nacke samt axlar och din blodcirkulation ökar. Jag utför även helkroppsmassage.

 

Bindvävsmassage

Här behandlas främst rygg, nacke och skuldror, passar även för behandling för att främja cirkulation samt minska svullnad och celluliter på ben, säte, mage och armar.

 

Stretchning av korta muskler

Många rygg och ledproblem kommer av att vissa muskler inte har sin rätta längd.

 

Triggerpunktsbehandling

Triggerpunktsbehandling är en effektiv och ibland smärtsam behandlingsmetod för att ta bort smärta orsakad av spända muskelfibrer. 

 

Kinesiologi

Kinesologiska SNEAK tester och behandlingar av grundorsaken till patienternas hälsoproblem, kommunicerar med kroppens nervsystem och spårar obalanser i kropp och själ.

Vad är Raindrop-Technique, RD-T ?

En kraftfull form av aromaterapi där lätt beröring och massage kombineras med Young Livings eteriska oljor. Den är mycket effektiv mot rygg och nackproblem. De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret. RD-T är tillsammans med eteriska oljorna en välgörande behandlingsform för oro och stress.

Ledmobilisering

Är en mjuk metod att låsa upp låsningar i lederna. Tillstånd som kan behandlas med ledmobilisering är nackspärr, ryggskott, värk i ländrygg, huvudvärk samt leder i armar och ben.

Eteriska oljor 

Från Young Living används även vid behandling mot huvudvärk och migrän.

 

Mitt område av expertis

 

- Klassisk massage

- Medicinsk- och idrottsmassage

- Töjning av korta muskler

- Triggerpunktsbehandling

- Ledmobilisering

- Bindvävsmassage

- RD-T (avslappning)

- Kinesiologi (spåra obalanser)

Behöver du hjälp?

Tveka inte att ta kontakt med mig, du får en professionell genomgång av din kropp. Jag blandar alla tekniker i mina behandlingar, men jag utför även specifika behandlingsformer som behövs för att du ska må bra.

Jag använder rena eteriska oljor från Young Living.

 

Boka via "BOKA DIREKT"

Massage Akuten

Säkerhet & Hälsa JAST AB

Tel: 076-807 47 00

 

Mvh // Janne

 

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.