Om mig

Hej! Jag heter Jan Stridsman

 

 

....och är född och uppvuxen i Kiruna. Flyttade till Luleå 2002 tillsammans med min familj.

Jag är lite av en s.k doer, har gjort en massa roliga och ibland lite häftiga saker. 

Arbetslivserfarenhet

Som Kirunabo börjar arbetskarriären i LKAB gruvan, så även för mig. Efter ett antal år läste jag till trafiklärare. 2006 karriärväxlade jag och blev anställd av försvarsmakten logistik FMLOG, detta medförde att jag fick förmånen att göra utlandstjänstgöring. Det blev FS19 och FS20 i Afghanistan där min befattning var transportkoordinator. Fick även äran att följa med som transportkoordinator till Sicilien och Libyeninsatsen. Efter sex år i försvarsmakten fortsatte jag min trafiklärarbana.

Har på gamla dar sommarjobbat på LKAB transporten i Kiruna med att köra persontransporter både under-och ovan jord. Riktigt roligt.

Yrkesförarutbildningar, Massagebehandlingar, Föreläsningar

& Gitarrkurser

Nu satsar jag helhjärtat på yrkesförarutbildningar/kompetensprov, gitarrkurser och friskvård med olika tekniker och stilar av massage, bl a kinesiologi och mikrocirkulationsterapi, samt kampsportsinspirerad fysträning för idrottsföreningar och andra organisationer. Ja, alla som är intresserade av denna form av träning. 

 

 

Föreläsningar 

 

Med min arbetslivserfarenhet och livserfarenhet kommer jag att åka runt på skolor och inspirera elever i årkurs 6-9 samt lärare. Prata lite om saker jag gjort och varit med om, det är ganska mycket, vi ska lyssna på lite musik, jag berättar lite om musik. Jag tror ni kommer att tycka om det. 


Föreläsningen heter  "Det blir aldrig som man tänkt sig"


 Vi syns och hörs :-)


// Janne


Mitt absolut största intresse

 

Jag spelar gitarr i Countrybandet "AUSTIN BAND" som också är ett

band som åker runt och gör en "Eagles Show" för sittande publik i konserthallar men vi spelar även på krogar, festivaler, danstillställningar. Om ni vill boka bandet, ta kontakt med:

Jan Stridsman 076-8074700, alternativt epost: jan.stridsman@live.se

På bilden från vänster ser ni: Sven Vallgren, Jyrki Unhola,

Seppo Härkönen, Jan Lundberg, Jan Stridsman

© Copyright. All Rights Reserved.