Hälsa

Jannes FYSIO

 

 

 

 

 

Mobil: 076-8074700

 

Klassisk massage

Medisinsk Massage

Idrotts Massage

 

Massage

Jag anpassar varje behandling efter dina behov. 


Genom att ge dig själv en professionell behandling minskar man trötthet, värk i rygg och nacke samt axlar och din blodcirkulation ökar.

Jag utför även helkroppsmassage.

 

Vad är skillnaden mellan Klassisk massage, Idrotts massage och Medicinsk massage?

 

Klassisk massage

Passar dig som har avslappning som primärt mål. Du känner dig stressad, har kanske lite ont i nacke och rygg och behöver komma ner i varv. En klassisk massage frisätter våra må bra hormoner. Du ska efter en klassisk massage känna dig avslappnad och harmonisk i kroppen.

 

Idrottsmassage

Passar dig vars mål är att påskynda återhämtningen. Du tränar troligtvis mycket och behöver återhämta dig ordentligt inför nästa pass eller en tävling. Under idrottsmassagen går man på hårt och snabbt på musklerna. Det gör mer ont jämfört med en klassisk massage, du blir dock avslappnad  även av en idrottsmassage.

 

Medicinsk massage

Passar dig som har dåliga arbetsställningar och känner dig stressad, kanske har ett stillasittande arbete. Dessa faktorer kan på sikt ge värk i kroppen. Det här är en behandling med fokus på att få igång flödet och energin i musklerna igen.

Behandlingsformen är massage, muskeltöjningar och triggerpunktsbehandling, samt manuell mobiliseringsteknik för att behandla den som lider av smärta eller nedsatt rörlighet.


Medicinsk massageterapi har som mål att vara ett komplement till yrken som kiropraktik, naprapati och fysioterapi,  (sjukgymnaster).

 

Raindrop-Technique (RD-T)

Är en kraftfull form av aromaterapi, där lätt beröring och massage kombineras med eteriska oljor. Den är mycket effektiv mot rygg och nackproblem, den har en stärkande effekt på immunförsvaret samt en välgörande behandlingsform för oro och stress.

 

Ledmobilisering

Är en mjuk metod att låsa upp låsningar i lederna. Tillstånd som kan behandlas med ledmobilisering är nackspärr, ryggskott, värk i ländrygg, huvudvärk samt leder i armar och ben.

 

Triggerpunktsbehandling

Triggerpunktsbehandling är en effektiv och ibland smärtsam behandlingsmetod för att ta bort smärta orsakad av spända muskelfibrer. 

 

Kinesiologi

Kinesologiska SNEAK tester och behandlingar av grundorsaken till patienternas hälsoproblem, kommunicerar med kroppens nervsystem och spårar obalanser i kropp och själ.

 

Eteriska oljor 

Från Young Living används även vid behandling mot huvudvärk och migrän.

Mitt område av expertis

 

- Klassisk massage

- Medicinsk- och idrottsmassage

- Töjning av korta muskler

- Triggerpunktsbehandling

- Ledmobilisering

- RD-T (avslappning)

- Kinesiologi (spåra obalanser)

Behöver du hjälp?

Tveka inte att ta kontakt med mig, du får en professionell genomgång av din kropp. Jag blandar alla tekniker i mina behandlingar, men jag utför även specifika behandlingsformer som behövs för att du ska må bra.

Jag använder rena eteriska oljor från Young Living.

 

Boka via "BOKA DIREKT"

Jannes FYSIO

Säkerhet & Hälsa JAST AB

Tel: 076-807 47 00

 

Mvh // Janne

 

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.